måndag 4 oktober 2010

...

Ojojoj. Dåligt bloggande på sista tiden. Igen.Grejen är att nätet har i stort sett försvunnit på Mendikräka. Riktigt jävla frustrerande.
Sitter därför på hemlig plats och drar ner bandbredden. Tänkte lägga upp lite bilder också. Varför inte?
Har dock varit lite dålig på att fota senaste veckan, så det mesta kommer från Måns kamera. Så fotocredd till honom ibland. Orkar inte riktigt beskriva varje bild heller. Ni får bara titta på dom. Eller vafan. Jag skriver en liten bildtext. Det gör jag. Så ni fattar.. Sen kan ni ju klicka på dom så blir dom större. Roligt va? (EDIT: något fel på bloggen, bilderna placeras muppigt.. Får väl leva med det..)

Men vad har hänt nu senaste veckan? Inte mycket egentligen. Jobbat på ganska hårt. Filmat i små byar och hälsat på onyktra gubbar sittandes på "barer" klockan 12 på förmiddagen.
Åkt till El Rodadero och filmat. Såg där på en tavla att temperaturen var 38 grader varmt. Men det kändes svalt. Jag kommer att dö när jag kommer hem.
Hemma ja. Har sån sjuk hemlängtan nu. Men nu är det inte lång tid kvar! Om typ en och en halv vecka sitter jag hemma och fryser i den inplastade lägenheten. Gött.
Våra vänner, de abnormt stora gräshopporna förföljer oss.
Klippstuga på hotellrummet. Lägg märke till den möglade väggen till höger om sängen. Jag mår inte bra.
Rodadero.





Just ja! Tatuerade mig igår. En myggjävel på foten. Sammanfattar den här resan ganska bra. Den har liksom sugit ur energin från en. Med start från tårna och upp till huvudet. Kan jag tänka tillbaka på senare för att samla ny energi. Sen återspeglar den ju såklart de sjuka myggorna som finns här borta också..

2 kommentarer:

  1. Vilken jätte mygga!!! Vi saknar dig!!!!!!!!

    SvaraRadera
  2. Fin mygga trist att du fått hepatit C av att göra den... Dags att komma hem nu!!!

    SvaraRadera