lördag 24 april 2010

Recap

Det blev inga nonsensinlägg igår. Tur det. Men det blev några öl i alla fall!
Först en finfin middag direkt hemlevererat från Sandys. Evelina kom hem med en fet kycklingcurry sub som sköljdes ner med ett stycke Singha framför Talang 2010.
Eller halva. Jag tål inte den där Johan Pråmell
(tredje jurymedlemmen reds. anm.).
Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Om det har något med det där konstgjorda kritvita leendet eller något annat...














Sen kom Gonza, John, och Jens.
Det bjöds på whiskey och lyssnades till Spotify.















Efter ett tag kom B och Pernilla. Vi beslöt oss för att dra på oss skorna och jackorna
och bege oss ut i stockholmsnatten. Slutstation blev Debaser Medis.
Jag gillar "Debban". Eller i alla fall vissa kvällar. Igår var en sån kväll. Helvete vilken bra musik det var! Dock upptäckte vi det lite försent, kanske en sådär halvtimme innan stängning.















Jaja, när vi hade kommit in sprang jag på John mitt i allt. Det var jävligt kul! John flyttade iväg till Toronto för typ 3-4 månader sen och var nu hemma på en kortare visit. Missade hans avskedsfest när han begav sig så det var kul att se pöjken.















Som sagt upptäckte vi den underbara musiken alldeles för sent och snart spelades Elton Johns - Tiny Dancer och klockan hade slagit tre. Det blev en sväng förbi McD innan vi tog en bulle hem och slängde oss ner i soffan, åt vår mat för att sen somna och sova till klockan ett nästföljande dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar