onsdag 14 juli 2010

Vad har hänt?..

Jag har så sjukt mycket att ta igen nu känner jag. Mycket att återberätta och skriva om.
Saker jag inte haft tid eller ork att skriva sköna inlägg om. Bilder jag tagit som jag sedan glömt bort att lägga upp..
Men jag kan göra en sammanfattning i punkter. Så där lustigt som den lustiga klagflickan alltid gör.

  • Hon kom, hon såg, hon lämnade. Evelina kom hem från Åland bara för att åka iväg till skärgården och sina tjejkompisar. Men innan dess hade hon inhandlat på ålandsbåten. En del av sommaren är räddad nu i alla fall.


  • Jag åkte också till skärgården i helgen. Men till vårat landställe med bästaste Christopher. Vi beslöt oss på fyllan dagen innan att det skulle ju kunna vara trevligt att åka ut. Dock var inte resan dit så trevlig. Åka båt på bakfyllan fylld med turister och skrikande barn. Men det var jävligt skönt att få komma ut igen! Badande och solande, träffa kusin och kusinbarnet Dolly som blivit stor som ett hus och besöka Svartsö Krog och dricka gotländsk öl. Mycket bra!

  • Söndagen kom vi hem igen och spenderade kvällen med att bita ner våra naglar och titta på finalen hos Christopher i Drogsved.  

  • Måndagen spenderades åt att jobba och sen möta upp Evelina som har semester. Hon satt i Rålis där hon hade ätit världens dyraste macka. Vi beslöt oss för att ta oss till klipporna i Fredhäll och bada resten av kvällen. Gonza kom och mötte upp oss. Helt sjukt underbart! Vi tyckte att kvällen inte riktigt var slut efter badandet och efter solen gått ner (sjukt tidigt den börjar släckas) så vi tog oss till det fantastiska ölhaket "Theodora", där ölen kostade 29 spänn. När lamporna började tändas skilde vi oss åt och begav oss hemåt. När vi kommit fram till vår port la jag märke till en tant som såg lite vilsen ut. Hon visste inte riktigt vart hon befann sig. Jag frågade om hon ville bli insläppt om hon glömt sina nycklar. Hon tackade ja och följde med in. Men väl inne såg hon lika förvirrad ut och visste inte vart hon skulle gå. Jag och Evelina började fråga ut henne om vart hon bodde och om hon visste vart hon skulle sova den natten. Hon visste inte. Efter att ha gått runt och upp i olika uppgångar i hopp om att hon kände igen sig, gick vi på nit. Hon visste ingenting. Vi beslöt oss för att ringa polisen som bad oss komma dit. Där lämnade vi över ärendet till polisen i hopp om att de kunde lösa tantens problem. Det visade sig att hon var runt 70 och bodde i huset bredvid vårat, i en av uppgångarna vi var i. Fyfan. Stackars tant! Tänk att helt glömma bort var man bor. Jag hoppas det löste sig för henne.

  • Igår köpte jag på mig ett "nytt" spel. Satt och lirade halva kvällen i den varmaste lägenheten i stan. Usch. Och sen glömde jag packa. Packa till festivalen jag ska åka till idag. Arvika festivalen närmare bestämt. Men jag ska inte festa och festivala, utan jobba igen för Red Bull. HÄR är förresten musikvideon jag gjorde på Peace and Love för 2 veckor sen. Titta på den och säg bra.
Okej.. Kanske blev världens längsta sammanfattning/punktskrivning, men bättre det än ingenting.

1 kommentar: